ANK1

Een VJ groeit op tot een productiehuis. Wij hielpen Nederlands beste lichtkunstenaar met zijn natuurlijke evolutie.

ANK1 werd bekend als VJ in het festival- en nachtleven en groeide uit tot een professioneel productiehuis. Het bedrijf verzorgd VJ's, lichtinstallaties, video mapping en motion graphics voor klanten over de hele wereld. Met deze ontwikkeling was er ook de behoefte aan een nieuwe identiteit.

ANK1 gives your event a custom made visual experience in perfect sync with the mood and music.


De bedrijfsnaam hebben we ingekort en opgeschoond van VJ Ank1 naar ANK1. Consistent met de uitbreiding van diensten en personeel. Ook bevordert de inkorting en het schrijven in kapitalen de leesbaarheid.

Het beeldmerk is gebaseerd op een pulserende lijn. Een ritme van licht, van muziek. De hartslag van het evenement.

Themed VJ shows, location based video mapping, motion graphics design and overwhelming light installations. Anything is possible. Light artistry tailored to your event.

So, what can we do for you?

Get a mark that can do both.

Het merk kan gebruikt worden om te knallen. Als artiestennaam, als afzender, als stempel op de avond. Maar als het met enige terughoudendheid gebruikt wordt geeft het ook een professionele, zakelijke uitstraling. Zo past het binnen de voor- en achterkant van de evenementenbranche.

Het is moeilijk als visueel kunstenaar over het uiterlijk van je eigen bedrijf na te denken. De mannen van Revolte hebben echt goed begrepen wat ik wilde bereiken. Ze hadden twee concepten ontwikkeld waar ik absoluut niet uit kon kiezen omdat ik ze allebei zo gaaf vond. Ik ben superblij met m'n keuze en m'n nieuwe look.


Peter Ankoné
Eigenaar ANK1