Who will think of the criminals?

Niet alleen normale mensen merken de gevolgen van de COVID-19 lockdown, ook de Amsterdamse onderwereld heeft eronder te lijden. Hoe kunnen zij in de 1,5 meter samenleving nog stelen en beroven? In welke steegjes kun je nog terecht voor een knipbeurt als alle kappers gesloten zijn?

In de mockumentary 'Covid Criminals Amsterdam' laat regisseur Marco Grandia zien hoe de criminelen van onze hoofdstad proberen om te gaan met de restricties van de lockdown.

Revolte verzorgde de titels en animaties in deze vijfdelige serie. Samen met grote namen als acteur Tygo Gernandt en William Sutton, een heel team aan editors, cameramensen, componisten, sound designer en set designers hebben we belangeloos in drie weken tijd deze humoristische serie weten te maken.

De productie schopte het zelfs tot de nationale tv met een interview op 'Beau' en in SBS Shownieuws. We hopen dat de serie een klein grappig lichtpuntje mag zijn tijdens de lockdown.

Benieuwd naar de films? Bekijk hier onder aflevering 1 van 'Covid Criminals Amsterdam' Of ga naar het Youtube kanaal van regisseur Marco Grandia